30 september 2009 - It's a new day...(But it all feels old)

    Mitt liv är verkligen uppbyggt på rutiner just nu. Och det är ju inga händelserika rutiner som "Gå till jobbet" eller "Träffa vänner". Typ såhär ser det ut;


- Vakna
- Gå på toaletten
- Sätt på datorn
- Kolla mail, bloggar och facebook
- Blogga (händer fler gånger under dagen)
- Äta frukost
- Kolla webTV
- Kolla allas bloggar, igen (detta gör jag kanske 10ggr/dag)
- Fortsätt kolla webTV
- Äta något
- webTV
- (ca. 22:00) Ringa Johnny
- Kolla webTV eller prata med Johnny på msn
- (ca 02:00) Sova


    Låter roligt va? Sen finns det ju vissa dagar som är helt spejsat annorlunda då jag tvättar kläder eller cyklar ner till affären också, men på ett ungefär är detta hur mina dagar ser ut. Hur fan kan de gå så himla fort då?

    När jag vaknade i morse ville jag sova mer. Men det gick inte. Vet inte varför, jag var verkligen jättetrött. Men antagligen var kissenödighetskänslan större. Kanske för att jag är tom i magen också, känns som om bebisens rörelser blir så mycket kraftigare då. I vilket fall som helst så fick jag upp mig själv, och nu är jag vrålsugen på Kebabrulle. Frågan är om man ska vara så fräck senare...

Får se om det blir några stora utsvängningar ur mitt dagliga schema ovanför.

- Redan nu blev det det! Mickans farmor kom precis och knackade på dörren för att fråga om våra röda äpplen var ätbara och om hon fick komma och plocka någon dag. Självklart får hon det. Är ju bara roligt om de äts. Så ville hon ha kartongen som står på utsidan. Wow, saker händer! ;)

   Nu är det bara två veckor kvar tills Yessica och Jonas åker till Brasilien. Känns verkligen som jag blir ensam lämnad i Sverige sen. Inte för att vi träffas särskilt mycket (inget alls faktiskt) då de bor i Stockholm. Ska skicka hem till henne lite kort som hon kan ta med sig till Johnny på oss, och mig :D Han kan ju inte sitta vid internet och glo som en annan gör! :)

Så, då var "blogga" klart. Vad kommer näst? Aha - Frukost!

TJADÅ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0