29 september 2009 - Cansada...

    Jag förstår mig inte riktigt på min kropp. Jag är redan trött! Jag har ju faktiskt inte ens varit vaken i 12 timmar än, men ändå så känner jag mig mer än redo att sova. En sak hade det ju varit om jag gjort något på dagarna, men det gör jag ju inte heller. Det mest ansträngande med idag var ju cykeltrippen ner till ICA på typ 12x2 min för att handla bröd!

    Tycker inte riktigt om att gå och lägga mig tidigt, eftersom jag då vaknar mycket tidigare. Det är bättre att inte ha någonting att göra på kvällarna än på dagarna, så jag siktar på att sova bort dagarna! Fast det är klart, nästa vecka ska jag ju jobba, och då måste jag ju upp i bra tid. Kommer jag klara det? Borde kanske försöka vänja mig redan nu, men det är ju så tråkigt att sitta här hela dagarna!

    Tänkte kolla på dagens avsnitt av idol! Tacka gudarna för web-TV alltså. Världens bästa tidsfördriv. Nästan bättre än vanlig TV, mycker mindre reklam och jag kan själv välja vilka program jag vill se och när! Verkligen hur praktiskt som helst!

Vi säger så sålänge ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0