28 september 2009 - Insmord i babyolja - Jag kommer glida ur sängen...

    Nu är jag riktigt fet. Inte bara utseendemässigt ;) men även i hela huden. Den har varit så torr då jag inte har någon lotion att smörja in mig med. Kliar som skabbet! Nu har jag i alla fall plockar fram babyoljan jag köpte i Brasilien och smort in hela mig i den. Det var flera timmarsen, men den är fortfarande lika kletig som den var då. Måste fixa någonting bättre att återfukta kroppen med, det där är ju inte det bästa. Men det kan ju hjälpa mot bristningar!

    Imorgon får jag besked som kan förändra mycket i mitt liv. Beror på om det är possitivt eller negativt. Hoppas ju såklart på det bästa så mycket jag vågar. Vill försöka förbereda mig på det negativa också, för att slippa besvikelsen som kommer annars. Bästa försvarsmekanismen jag har! Gör alltid så när det gäller någonting. Tror att det värsta kommer hända, för då kan man ju bara bli glatt överraskad. Många tycker att det kanske inte är så bra, för då presterar man inte sitt bästa heller. Men nu har jag ju faktiskt gjort allt jag kan...

    Undrar om jag kanske är påväg att åka på någon förkylning. Vaknade i morse och hade ont i halsen och kände mig tjock i näsan. Nyser rätt mycket också. Men samtidigt är det väldigt vanligt att få halsbränna och nästäppa under graviditeten. Vet inte om man nyser mer dock, men varför inte liksom?

   Antar att jag borde lägga mig ner och försöka sova nu. Ska skaka av mina lakan lite först och kanske öppna fönstret igen. Nu har det ju lugnat ner sig utanför så jag behöver ju inte oroa mig för att sugas ut i den bångstyriga virvelvinden som var innan. Frågan är om jag kommer kunna sova med det här kletet på kroppen. Är ju inte jättemysigt. Orka gå och duscha - igen! 

    Fick fångat lite babyrörelser på film, äntligen! Har försökt så länge, men nu vet jag hur det ska göras. Bebisen reagerar ju mycket på ljud så om jag sätter på någon musik eller vad som helst som låter, börjar det lekas rövare där inne. Tur är väl att jag inte har svalt några ömtåliga prydnadssaker, då hade jag varit orolig vid det här laget. Mina organ är jag inte så rädd om ;) 

Men nu är det lugnt där inne, och då är jag väl smart nog att passa på att sova! =)


GODNATT! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0