26 september 2009 - Borta med vinden

   Inte för att det har blåst särskilt mycket idag, men jag har varit borta i alla fall. Andreas kom och lämnade lastbilen och hämtade mig och personbilden vid 09:00 i morse. Vid det laget hade jag av någon konstig anledning redan varit vaken i 1½ timme. Om jag har något viktigt att göra såpass tidigt på morgonen att jag måste ställa väckarklockan kan jag inte sova bra. Blir så stressad. Så jag har inte sovit så mycket inatt. Tog en power-nap i bilen från göteborg till sandsjöbacka när vi var påväg hem till Andreas kompis Patrik för att vräka chips och glo på film. Verkligen skönt att sova i bilen! Träffade Andreas lilla guddotter Nova också. Hon föddes på julafton förra året, så det skulle ju vara superlustigt om denne bebisen faktiskt skulle dyka (ut) på julafton som det är beräknat, eftersom Andraes ska bli gudfar åt honom/henne också. Nova var i alla fall en liten knubbig och trött sak och såg livrädd ut när jag, Andreas och Tessie kom indundrandes. Jag fick byta blöja på henne innan hon skulle sova och stackarn hade inte en aning om vem jag var. Men hon fick pilla med min Bola och då gick det ändå rätt bra.

    Johnny ska gå på fotbollsderby ikväll! America-ABC. Samma som vi var på förra året när vi var där, och det är fan roligt! Man har inte varit på fotbollsmatch förrän man varit på fotbollsmatch i Brasilien. Det är sinnessjukt hur hela läktaren, som är betong rakt igenom, svajar av alla som hoppar och studsar. Det är så man nästan blir sjösjuk. Så sitter man där och skriker;

"ABC, Vai pra puta que pareo"

    ...eftersom vi hejar på de röda, nej inte Liverpool, America! Får ju erkänna att det stinger lite av avundsjuka och att jag gärna skulle ta plats på arenan idag med de andra. Det är vid den här tiden man ska vara där! Nästa år, om jag har råd, tar jag min bebis och åker i september. Det bara är så!




    Har varit med pappa, Andreas och Tessie i Stenungsund idag. Vad vi gjorde där väntar jag med att meddela eftersom jag är osäker på hur allt kommer urarta sig. Några vet, några inte, men jag ber er att hålla tummarna i alla fall!
    Sedan åkte vi och dumpade av farsan i sitt "hem", eller vad man ska kalla det, hos "den där hemska", och åkte sedan vidare till Media Markt där Andreas och Tessie skulle titta på vitvaror. Jag tror vi gick där i två timmar och innan vi kom iväg trodde jag att mina knäskålar skulle hoppa ur skinnet på mig. Jäkla belastning! Min lilla kissegumma Lilo har nog börjat känna igen mig nu tror jag. Hon hoppade upp och la sig i mitt knä alldeles självmant idag. Fäller som fan gör hon, men är mysig ändå! =)


Nu ska jag alldeles strax ta och knyta mig, tror jag! Hörs imorrn.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0