23 september 2009 - Härligt trött och glad att vara hemma

    Ibland är nästan det skönaste med att vara borta en heldag att komma hem igen. Man lessnar ju lätt på att sitta instängd mellan husets väggar och då är det skönt att få komma ut. Men jösses vad skönt det är att komma hem. Då kan man ju verkligen sätta sig ner och slappa med gott samvete. Behöver inte känna att man aldrig gör någonting, eftersom man varit igång hela dagen.
    Har gått en hel massa idag och mina fötter och ben ser både ut och känns som de skulle passa bättre på en michelingubbe än på mig. Först körde bussen förbi hållplatsen jag skulle gå av på, så jag fick gå nästan dubbelt så långt för att komma till lägenheten Sara befann sig i. Som tur var mötte hon mig på vägen. Sedan gick vi ner till stan och Kungsmässan, som tar ca. 30min och gick runt där några timmar. Sedan tröttnade vi och kom fram till att vi ville spela spel istället. Sara ville ta bussen, men jag kände inte för att slösa pengar på det, så jag tvingade henne att gå tillbaka igen. Så när vi väl kom fram var vi båda för trötta för att spela något så vi glodde på TV och käkade spagetti och köttfärssås istället. Så nu fick jag mat i magen i dag också! =)










    Har idag skrivit in mig i liberoklubben som ger mig rabatt etc på blöjor. Kan kännas som en bra ide då detta verkligen är skitdyrt! Satt och läste på gravid.se om saker som kan vara bra att köpas hem innan bebisens ankomst och fick nästan magsår. De stod också att det kunde vara dags att börja nu då det kan bli jobbigt senare att gå runt i affärer. Blir väl inte bätte än att jag får överlåta det viktigaste inköpandet till vänner och familj om jag skulle tappa orken att gå i affärer. Är ju ingen ide att köpa hem någon nu ändå, även om jag hade haft pengar till det. Kan ju vara bra att ha någonstans att ställa det :p





...så om det är någon generös människa där ute med massa pengar på hand som inte riktigt vet vad du ska göra med dem så har jag en lösning; Investera i MIG! ;)


Time to take a dusch!

Hejj!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0