22 september 2009 - Nu har vi hamnat i blåsväder

    Det har blåst hela natten. Min rullgardin är gång på gång påväg att bli utsugen genom fönstret när vinden tar sats. Men så får det vara, för jag tänker inte stänga det. Blir så uhyggligt varmt här inne då. Täcket verkligen klibbar fast på kroppen, och det gillar jag inte. 
     Men nu är det nog påväg att bli höst på riktigt. Löven är gula och faller, dagarna är gråa. Och jag har aldrig varit gladare åt det. Brukar ju bli urdeppig under den här tiden, men nu känns det rätt skönt. Var ju så länge sen jag hade höst. På ett år har jag haft 3 vintermånader och resten sommar. Känns skönt med lite variation!

    Vart spindeln är nu, har jag ingen aning om. Ser den inte någonstans och jag har lite ont i magen. Hade fruktansvärd andedräkt när jag vaknade också. Inte för att det brukar vara annorlunda annars, morgonandedräkt är ju verkligen det värsta som finns, men ändå. 
    I vilket fall som helst ska jag äta lite frukost nu. Sedan ska jag duscha av mig så det slutar klia, och försöka komma ihåg att smörja in mig. Om jag hittar något att smörja in mig med vill säga. Jag har babyolja, men det känns som om den stänger igen alla porer på min kropp. Jag blir typ överhettad. Får se, får se...

 

Hejj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0