18 september 2009 - Nätdejt

    Nu har vi precis avslutat våran nätdejt, Johnny och jag. Betyg; Drömdejt - fast det är de alla förvisso. Varje gång vi ska "träffas" på internet pirrar det lite gran i magen. Det känns nästan som om jag ska träffa honom på riktigt. Det enda som fattas är att vi inte kan röra vid varandra. Jag skulle göra mycket bara för att få känna hans hud emot min.
    Han fick titta på magen och han reagerade på att den blivit så stor. Den har ju växt en del sen han såg den sist, antar jag. Han skrattade när jag berättade att bebisen verkar gilla Akon och låten "Não vale mais chorar por ele". Han verkar dock inte tycka om Taylor Swifts "Love story". Känner mig så mycket bättre på alla vis efter att ha pratat med honom. Efter att ha fått lite bekräftelse. Känner mig nykär :)

    Min navel har blivit mindre! Jag har alltid haft ganska"stor" navel, eller vad man ska säga. Rymlig, liksom. Men nu har den dels blivit "grundare" och även lite ""tightare". Undrar om man kommer få utåtnavel i slutet av graviditeten. Vet inte när det ska börja synas i så fall, men det lär vi ju märka.
    Dessutom har den blivit hårigare. Eller ja, naveln har ju såklart inte blivit hårigare. Det växer inte i den. Men runt omkring och "under" magen, eller vad man nu ska kalla det. Nedre delen av magen. Frågade min barnmorska om detta och hon sa att det var helt normalt. Mickan har tydligen märkt av det också. Kommer jag ha hårig mage då, resten av mitt liv? Bekymrar mig inte särskilt mycket om det skulle vara så iofs...finns ju rakhyvlar och vaxning ;)

   Nu ska jag läsa lite och sen sova så jag orkar upp i tid imorgon. Ska åka med 10:47 bussen, så det är verkligen dags om jag ska någon som helst ork att umgås med Sara. Inte för att hon är särskilt ansträngande, men man vill ju inte vara sur ragata liksom! :)

Godnatt och sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0