16 september 2009 - Får ta en dag i taget..

    Nu dissar jag mina senaste blogginlägg! Trött på att vara nere och depp nu. Det värsta är ju att jag verkligen förväntar mig att det ska komma varje kväll. Får sluta med det och se vad som händer. Har varit med Sara hela dagen i stan och det har verkligen fått mig på bättre humör. Fick äntligen prata av mig och ha någon som riktigt lyssnade. Sedan kändes det mycket bättre och jag fick skratta åt henne när hon provade fula byxor inne på "Joy". Tog en fika och käkade lite Sushi innan vi skilldes åt på centralen, jag mycket piggare men stackars Sara inte alls på topp pga magkatarr eller något liknande.

    Imorgon är det socmöte som gäller. Hoppas det resulterar i något bra angående det försörjningsstödet för jag tror att mycket av mitt humör ligger i stressen jag känner över att inte ha någon som helst konstroll över min framtid. Både Andreas och pappa har som far/morfar, bror/morbror/gudfar känt sig obligerade att följa med, så nu har jag dem med mig också. Jag är ju en sån där person som kan vara rätt lätt att köra över, och de är lite rädda för att det ska hända. Men nu är de på hugget, kan jag tro, och jag har plockat fram alla papper som jag ska ha med mig så det är klart. Är mer peppad än någonsin, men jag tror inte jag kommer vara det imon. Får ju gå upp mycket tidigare än vanligt, så jag lär ju vara sömnig. Igår ställde jag ju väckarklockan och vaknade inte förrän den ringde imorse - klockan 12:30! Det är ju besynnerligt vilka sovtider jag har...

    Vet inte riktigt vad jag ska göra för att trötta ut mig och fördriva tiden tills jag kan sova. Kolla på en film kanske? Är inte jättesugen. Dessutom är alla mina filmer nerpackade i stora kartonger inne i mitt "flickrum" och där inne finns ingen lampa. Svårt att hitta något där när mörkret "tänts sig"! Nej, vi får se. Jag hittar säkert på något. Johnny har jag redan pratat med, så det är klart. Kan ni tänka er att hans svenska faktiskt förbättrats sen han kom hem till Brasilien? Trodde ju nästan att vi skulle få börja på noll igen när han kom tillbaka, men icke. Han pratar en del med Carlos "Ha-de-bra" och även de nya Bergqvistarna som är där och masserar nu. Han skulle visst dit och få sig en omgång, den lille vekisen. Kan nog vara bra att han får av någon som han inte vågar skrika som en tjej framför när det gör lite ont. Han är ju stel som en dubbelvikt flaggstång, dessutom!   

Nej, nu blir det lite tidsfördriv...åh jag har ju kexchoklad också!! :D

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0