11 september 2009 - Nattblogg

    Nu är det snart dags för Mia att försöka sova. Är riktigt trött så jag tror det kan gå bra faktiskt. Ska försöka slappna av med att läsa lite. Datorn i all ära, men den har inte direkt någon relaxande effekt. Imorgon kommer de som sagt hit jättetidigt och börjar fixa. Lär ju inte kunna sova om de ska banka och ha sig. Kommer säger bli grinig om jag blir väckt, men vafan. Det får dem ta. Och jag med för den delen. Har ju varit bestämt ett bra tag nu. Jag kunde ju fixat öronproppar!

    Tror att jag tar mig hem till Mickan när de håller på här. Tror inte att jag kommer vara till mycket nytta här i alla fall. Känns som om jag kommer vara mest ivägen, och det är ju inte jättekul. Vill ju inte heller att de ska känna att de måste ta hänsyn till den gravida kvinnan en trappa upp. Nej, jag söker skydd hos lugnet hemma hos Mickan (fast hennes hund är inte lugn) och hjälper henne att packa inför "den stora flytten" på söndag. Blir antagligen så mycket trevligare än att sitta här. Kan ju ta en liten promenix tillsammans också! Alltid roligare när man är två. "Bättre samman än ensam", som man säger...

    På söndag kommer väl Sara ner hit en stund. Lillbrorsan fyller visst år. Sexton bast! Jag minns ju när han var en ett år gammal lintott och tultade omkring på trädgården som en anka med blöjan i vädret. Nu är han tonåring och nyss blivit gymnasieelev. Tänk när man var i den åldern! Nej, jag föredrar att inte tänka på det, faktiskt. 

    Suttit inne på blocket ett bra tag och tittat på andrahandslägenheter med kontrakt för minst ett år. Skickat så många mail, så får se om någon sympatisk människa nappar. Hade ju varit skönt att få det fixat. Ska på mötet angående Försörjningsstöd på torsdag, och jag känner mig urtaggat! Är glad att det flyttades från 11,00 till 15,00 så jag kan sova ut och vara på alerten!

Godnatt med er...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0