30 oktober 2009 - Vaknade waaaaay to early idag!

    Sju var klockan när jag tittade på den först i morse. Vaknade av att jag behövde gå på toan. Det där har ju kommit tillbaka igen. Nattpinkandet! Har inte haft det sen de första månaderna, men nu när livmodern växer så mycket igen kommer det tillbaka. Kissar verkligen hela tiden! I alla fall så gick jag upp vid halv åtta och satte mig vid tv:n. Men runt nio höll jag på och somna igen så jag återvände till sovrummet och sängen och somnade så skönt om. Halv tolv ringde Andreas för att berätta att han var hemma men att Tessie gärna ville följa med men hon sov just nu eftersom hon jobbat natt. Runt tre skulle hon vakna och det är ju lugnt. Det är ju först då jag brukar ha samlat ihop mig själv. Vaknat och ätit frukost osv. Nu har jag iofs redan ätit frukost två gånger idag, men får ta lite i taget. Är fortfarande ingen morgonmatsmänniska. Men det är Sprattlas där inne. Han/hon kan äta vilken tid som helst på dygnet. Lite jobbigt, för jag blir hungrig men har ingen aptit liksom. Måste ju äta ändå, så får trycka i mig lite gran i taget. Typ, börjar med en frukt, fortsätter med lite youghurt och sist en macka.


    Igår var det sju veckor kvar till julafton! Typ bara jag och Tilda som räknar ner för att vi längtar. Alla andra (normala?) räknar ner för att förbereda sig på ångest och panik typ. Men jag längtar till allt! Längtar tills jag kan börja adventpynta här, med ljusstakar och små tomtar och rött och grönt och guldigt. Ska hänga fram varsinn julstrumpa till mig och Johnny också. Funderade på att sy dem själv, men jag tror inte att det kommer att ske! Får hoppas på att Papai Noel kommer och lägger något fint i dem under natten bara :p Har en ide av vad jag vill ha i dem, men är inte säker på att det kommer att gå att fixa. Kan ju drömma lite iaf ;) 


    Nu ska jag skriva inköpslista så jag vet vad jag ska handla när vi kommer till affären. Sen blir det dusch och påklädning! :)


Later, later ;)   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0