30 oktober 2009 - Shop 'til you drop.

   Ja det är väl så jag spenderade min eftermiddag och en bit in på kvällen. Andreas och Tessie hämtade upp mig och vi började med att åka till ÖoB. Ni vet, "Priset är skillnaden..". Där plockade jag på mig allt från schampo till brödrost. Bara därifrån hade fyra fullpackade påsar fyllda med saker till bara mig. Sedan dumpade vi av allt i bilen och fortsatte in på Willys för att inhandla matvaror. Vi kom ut med typ lika mycket därifrån och Andreas la ut ca. 2500:- sammanlagt på mig. Fan, jag är så jävla bortskämd ibland. Det är ju otroligt hur mycket de hjälper mig, men tanke på att jag faktiskt satt mig i skiten jag sitter i alldeles själv. Med lite god hjälp från Johnny, iofs.
    Fick i alla fall köpt några ramar också, så nu sitter jag, Johnny och bebisen uppe på hyllan och det börjar kännas mer och mer som mitt ställe. Kommer definitivt åka tillbaka till ÖoB och köpa fler ramar när Johnny kommit tillbaka. Han har ju de finaste bilderna på oss som jag tänkt rama in och ställa fram. Får väl iofs spara lite plats tills bebisen kommer. Vi lär ju vilja ha bilder på honom/henne uppe också.

    Andreas uttryckte sig i frågan om hur många som ligger och trängs där inne. Det är ju egentligen ingen fråga om saken alls, eftersom jag vet att det bara är en bebis, vilket är alldeles tillräckligt. Men det pågår vilda gissningar att det är fler på andra sidan jorden, alltså i Brasilien. Jag gissar att magen ser större ut i camen också, för så stor är jag faktiskt inte. Nu kommer ju magen växa en massa de sista 7 veckorna och jag kommer gå upp ca. 0,5 kg/vecka. Men än så länge är jag inte så överdrivet stor. Man ser ju att jag är gravid, men det är inte så att det ser ut att jag kommer att spricka. Visserligen känns det så....! Andreas sa att det måste vara minst tre och om han hade haft sån mage så skulle han haft panik. Nu är det ju okej att skämta om att jag är tjock. Det är ju liksom meningen. Så passa på, för snart är det försent!

    Såg ni Idol, föresten? Han som fria till sin tjej. Vet inte om jag hade tyckt att just Idol hade varit ställett bli friad till, men å andra sidan kanske hon är av en annan uppfattning. Idol kanske är hennes favoritprogram och hela frieriet det ideala för henne. Det ör ju som betyder något. I vilket fall som helst satt jag med ett leende på läpparna och glansiga ögon när han plockade fram ringen, trots att jag långt innan förstått vad som skulle hända. Är uppenbarligen en smula blödig nu för tiden. Sådana saker brukar aldrig framkalla några direkta känslor hos mig. Visst, kan tycka det är fin osv, men skulle aldrig gråta över det. Men nu så..! HORMONES!!

    Nu tittar jag på Man on Fire med Denzel Washington och Dakota Fanning. Den är det däremot tillåtet att fälla en och annan tår till. Grym, jäkla film kan man väl minst sagt säga! Den där lilla ungen är ju helt otrolig i alla sina roller. Tror aldrig jag har sett en film med henne där jag har tvivlat på hennes karaktär. Vet inte hurdan hon är nu när hon är lite äldre, men det ska bli spännande att ta reda på...!

Over and Out..TCHAU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0