29 oktober 2009 - Försöka ta det lugnt idag

    Ska försöka att inte göra för mycket idag. Känner att så fort jag anstränger mig lite så tar det flera dagar innan mitt sinne och min kropp är återställd. Igår var alltför jobbig för stackars mig så dagen ska bli lite mer fri från saker att göra. Madde dyker upp runt 12:30 och vi ska ta en promenad. Målet på den ska vara på Kortedala torg där jag ska gå in på arbetsforumet och skriva in mig. Är som ett kompliment till Arbetsförmedlingen som man ska vara inskriven i för att få hjälp med försörjning. Tycker iofs att det känns jätteonödigt för det spelar ingen roll hur många jobb jag kommer söka, det finns ingen som anställer någon som är gravid och bara har 7 veckor kvar till beräknat datum. Men jag har ju inte så mycket att tycka eller säga till om, så det är bara att göra som de säger. 
   
    När jag är klar där ska jag bara gå och handla lite mat för dagen och sedan blir det soffan! Har min alldeles speciella plats redan; Divanen! Lär bli krig om den när Johnny kommer tillbaka, men det slutar troligen med att vi ligger och trängs tillsammans på den och det är ju bara mysigt. Fast med tanke på att jag typ är dubbelt så stor nu som när han åkte, lär det bli väldigt trångt också! Men det är smällar man får ta!

    Nu ska jag se till att få i mig lite frukost. Vi börjar bli hungriga på den här sidan skärmen. Ska äta gröt till frukost idag tror jag! :D


So long

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0