25 oktober 2009 - Home Alone

    Nu har Kajsa åkt hem och jag är alldeles ensam. Men jag känner mig rätt hemma och trygg här i min nya lägenhet i alla fall. Sitter och funderar på saker som jag måste fixa. Det finns ingen lampa i hallen, så det är en prioritering. Även i resten av lägenheten skulle det behövas lite extra ljus eftersom det enda som finns typ är taklamporna. Skulle vilja ha några mysiga ljuslyktor också så jag kan ha lite tända ljus i vardagsrummet. Det är ju så mysigt och "homie". Några ramar ska fixas också! Sen väntar ju advent och jul runt hörnet (jag vet att många tycker det är deprimerande, men...Its a fact! Bara 8 veckor kvar till julafton!) så lite julprydnader skulle ju sitta fint. Och adventsljusstakar! Vart julgranen ska stå har jag redan bestämt! Har ett perfekt litet hörn bredvid TV:n och jag kan redan föreställa mig en doftande julgran med massa fina kulor och glitter i stående där. Sen vill jag såklart ha hem bebissängen så jag kan göra ordning i sovrummet och ha det klart innan nedkomsten. Får prata med Andreas. Kanske han och Tessie vill ta mig till Rusta och shoppa lite julsaker och hämta sängen. Ser fram emot det mesta just nu, känner jag! =)

    Imorgon ska jag på föräldrakurs igen. Kommer inte ihåg vad det var vi skulle diskutera den här gången. Ska dit ensam den här gången, men det känns bra ändå! Känner mig lite mer självständig nu när jag flyttat in. Känner mig lite vuxen liksom, när jag vankar runt i min lägenhet med min tjocka bebismage! Får åka härifrån runt 07:40 imorgonbitti, så jag lär vara trött, men det är lugnt. Ska försöka vi iväg papprena till Johnny den här veckan också, om det hinner bli klart. Im back in the loop!


    Hittade en grymt rolig liten sak häromdagen. Perfekt om du känner att du behöver muntras upp eller bara få dig ett gott skratt någon dag!

Have yourself a merry little...laugh ;)


Nu ska jag titta på film =D
Hejsvej!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0