20 oktober 2009 - Inte riktigt på alerten idag.

    Förstår det inte! Om jag sover dåligt en natt hur många behöver jag sova bra för att vara återställd? Världens kuggfråga, och det logiska borde ju vara en. Men så är det inte. Tror inte att det är det för någon. Är ju trots allt lättare att vända fel dygnet än att vända det rätt efteråt, men ändå. hade sovit runt 10-10,5 timmar i natt när pappa ringde och väckte mig. Trots all denna sömn har gått och känt mig mer eller mindre som en zombie hela dagen. Träffade S med lägenheten strax innan tre för att skriva kontraktet. Men dessa formulärer har nog inte förnyats sedan Jesus gick på vatten, för vi fattade inte vad de menade. Texten var formulerad på så konstiga sätt och vi satt praktiskt taget och vände pappret uppochner och försökte läsa det baklänges för att se om man fattade det bättre på något av de visen. Naturligvis hjälpte det inte en gnota, så vi skrev det vi förstod och bestämde sedan att hon skulle ta med det hem till sin pappa och få det "översatt". Vi måste ändå träffas på Lördag för att Andreas signatur måste vara med eftersom att han ska stå som borgesman för mig pga min ostabila ekonomi. Skulle i alla fall få nycklarna då också, eftersom vi båda bara vill att det ska bli färdigt, och jag behöver ju flytta snarast möjligt!

    Fick handlat lite också och åkte sedan hem. Höll på att somna på bussen och hamna i Frillesås idag igen. Men nu är ju Josie där så jag hadfe väl gått och stört henne i sin pluggomania! Förresten tycker jag det är riktigt jobbigt när människor sitter och tittar på en när man äter. Hade bara käkat frukost när jag skulle åka hem vid strax efter fyra och det både knorrade och sparkade i magen. Jag köpte med mig 2 cheesburgare på McDonalds och åt på pendeln. En tjej satte sig mitt emot mig, och jag svär hon hade problem att hålla ögonen borta. Jag höll på att sluta äta och spotta maten på henne, frågandes "- Vill du smaka eller...?"

    Sen borde det finnas två olika ställen att gå på inne i Femmanhuset och även i Nisseterminalen. En för inställningar som; "Jag-har-hela-livet-på-mig-att-gå-från-den-ena-änden-till-den-andra-av-den-hät-byggnaden." Och en för; "Jag-vill-gärna-hinna-med-mitt-tåg!!!"

Irriterat mig en hel massa på typerna i Göteborg idag och skulle vilja ge lite tips;

- Har du bråttom så självklart ska du springa. Men medans du gör detta håll ögonen framför dig. Jag lovar att inga  hinder kommer komma nerfallandes från taket! (Hde jag inte varit gravid hade jag börjat springa också, enbart för att krocka med henne.)
- Ska du till andra sidan gångpassagen, korsa antingen när ingen kommer eller så gör du det fort. Det är så jävla o-okej att göra det glidande som om man är hög på nåt satans nedåttjack.
- Om du nu alldeles, jättenödvändigtvis måste stanna, se till att ingen kommer bakom dig. Det allra bästa vore att du inte stannar alls. Ser du något intressant i skyltfönstret så GÅ FRAM TILL DET istället för att stanna tre meter ifrån och mitt ivägen där folk kommer i hög hastighet för att hinna med bussar eller tåg.

- Jag tror att väldigt många av Göteborgs invånare är riktigt taskigt bilförare, eftersom att ingen verkar tänka på att se sig för. Jag har inte ens körkort, men jag kan faktiskt helt ärligt säga att jag försöker se till att jag inte bryter någons väg eller stannar mitt framför någon. Inte alltid lätt, men jag försöker. Och om du har ett företag som av någon anledning söker att anställa en sjökapten så är Göteborg verkligen inte staden att leta. Inte en fesen människa vet hur man navigerar eller planerar i förväg. Pinsamt ju! Säger inte att jag är duktig, men, som sagt, jag försöker!

Sådär, nu har jag fått det ur mig.

    Ja just det!! Satt 2 killar på bussen in och tjötade som om de aldrig träffat en levande människa förr. Favoritordet verkade vara "fett-" som en betoning t.ex; FETT värt, FETT snyggt, FETT nice osv...jag trodde jag skulle kräkas! FETT LÄTT!!


Nej nu får det vara bra! Jag är hungrig!!

Vi ses! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0