2 oktober 2009 - Nu är det höst på riktigt!

    Ingen fråga om saken, nu är det fanimej höst! Det går inte över 10 grader och det ryker ur munnen när man andas. Förutom de gula träden och fallande löven, som nu känns rätt så urtjatat, så är väl detta mer än bevis på att årstiden är ändrad. Det känns som det blev riktigt på natten mellan september och oktober. Som om någon tryckte på en knapp.

    Har precis kommit hem efter en helkväll i Kungsbackas stad med Sara, Anna och Jenny. Det var jättemysigt! Vi började kvällen med att äta Thaimat på Siam. Så himla god mat och jag vräkte i mig tills jag trodde samma skulle ske för mig som för de stackars snubbarna i Owe Törnqvists "Dagny" (...vi åt och drack tills allihopa sprack, och i gardinen sa det Smack).
    Sedan gick vi ner till torget och tittade på allt trevligt som hände på scenen där. Det var väldigt blandad underhållning med allt från TRAMSiga pojkar (hihi fyndig!) och Eldiga kvinnor (kvinnA). Vi försökte hålla värmen genom att dansa runt varandra, men det slutade med att jag och Anna dansade runt en stackars förvirrad Sara. Mina knän och fötter började ge med sig strax efter 22 och Sara och jag började då planera hemresan. Det var nästan slut på torget i alla fall och vi var båda trötta.

    Jag ska faktiskt alldeles snart lägga mig och sova. Sov inte bra alls inatt, då det jag igår misstänkte var åskan, faktiskt VAR åskan. Men den satte inte igång på riktigt förrän några timmar senare. Vaknade av den ochlåg i sängen och storsvettades så det var alldeles blött. Inte det mysigaste direkt. Men jag lär ju sova gott nu inatt istället och det är ju nästan bättre då jag ska träffa pappa runt 11:00-11:30 inne i Göteborg imorrn. Ska köpa nya kläder till mig! Skor och en jacka främst. Provade ut mina skor idag, rosa uggs på barnavdelningen. De satt verkligen helt fantastiskt skönt och jag älskar dem helt enkelt. Fast jag tror jag vill ha de svarta istället. Rosa i all ära, men jag tror inte jag är rätt man för jobbet, så att säga! 
















Nu hickar bebisen! <3



Hörs imon, om ni vill!
GODNATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0