17 oktober 2009 - Wrap it up

   Jag tror att det är god tid för mig att avsluta dagen. Allaredan! Sov inte alls särskilt bra i natt så det kan vara bra att försöka ta igen det kanske, men det är verkligen inte alls tillfredsställande att krypa ner i sängen när man mår skit! Man vet att man kommer ha svårt att sova pga hostan och nu blir det lite tungt att andas också. Men det var nog bra gjort av mig att cykla ner och köpa lite mat iaf, för att gå och lägga sig på tom mage är aldrig bra, särskilt inte när man är gravid. Den där smärtande hungerskänslan man kan få vettni, när det gör riktigt ont i magen, den kommer på tre röda nu för tiden. Jag kan liksom gå från alldeles jätteproppmätt så jag tror jag ska spricka, till inte alls mätt, bara ohungrig, men skulle få mig lite mer på 5 minuter. Och det är bara sanning!! Det är liksom ingen ide att plocka undan maten om det finns lite kvar, för jag kommer bara gå och hämta tillbaka den igen. Men visst är det trevligt med god aptit också!


    Satt och målade naglarna nyss och jag är inte riktigt nöjd. Dels så är det kladdigt och vägrar liksom att torka, sen så var färgen inte vad jag hade trott. Skulle tagit någon mörkare, men jag har inte så många nagellack kvar, de flesta har jag slängt ut eftersom de hade torkat. Letar ihjäl mig efter mitt svarta, som jag är helt säker på att jag såg i min ena resväska en dag. Men när jag skulle använda det fanns det inte där jag mindes. Dessa tomtar på loftet, jag blir tokig! Kan ju meddela att de funnit i det här huset så länge jag har bott här. Och så skyllde de alla på mig...;)


    Imon ska jag in till Göteborg och till Sara. Funderar på att kanske ta datorn med mig, men då måste jag tömma ur datorväskan som för tillfället är fylld med utlästa böcker!. Jag får se hur jag känner inför det imorgon! Köpte en ny korsordstidning idag som jag nu känner mig ganska taggad att inviga!


Hoppas ni har en trevlig Lördagkväll, vad ni nu gör!!
Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0