14 oktober 2009 - Så vet jag att huvudet sitter där det ska.

    Jomen, nu värker det i huvudet också, och halsen har inte blivit bättre. Tvärtom faktiskt, då jag börjar få hosta också. Till råga på allt! Men då vet man i alla fall att man lever, och det är ju alltid trevligt. Ifall man helt appropå skulle börja fundera på i vilket skick man är. 


    Eftersom det är den 14 oktober idag så är det ju rätt logiskt att det är den 15 oktober imon, eller hur? Min farmors födelsedag har jag för en gångs skull kommit ihåg! (Okej, pappa skickade ett sms och påminde mig)! Jag visste dock inte hur jag skulle få farmor att veta att jag inte glömt av henne då jag inte har råd att ringa. Särskilt inte till farmor, no affends, men hon är pratglad och mina pengar hänger löst. Tror inte de trivs åt mig...
    Satt i alla fall och bollade ideer med Jossan hur jag skulle lösa detta. Tillsammans kom vi på en bra sådan som blev att min bror får ringa upp farmor och gratta henne, och sedan be henne ringa mig. Då kan jag gratulera henne för att bli ännu äldre, och dessutom göra det gratis! Naaajs!! Morgondagens problem är redan lösta, och jag tackar min Wingman Joss för det! ;)

  
     Har en skum känsla i kroppen. Sitter i magtrakten typ. Påminner hemskt, jättemycket om hunger. Jag tycker inte att det är kul att vara hungrig! Då måste jag ju äta, vilket betyder att jag måste lämna min säng. Jag trivs ju så bra i den nu för tiden ju! Jaja, Bebisen är hungrig och Bebisens ord är lag. Tills den kommer ut, då ska den få veta vem det är som bestämmer i hemmet; Mamma! (Pappa har inget att säga till om!)

- Håll dej på mattan gubbe, här är det jag som bestämmer! ;)


Tihi..hejdå =)


Kommentarer
Postat av: Joss

haha. varsegod! det är bra visa vem som bär bösserna (the pants) i familjen. its you!!

2009-10-14 @ 20:55:39
URL: http://lindajosefinm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0