12 oktober 2009 - Najs bajs med bubbelbad, fan! :b

    Ja, de må jag säga, inte mycket får mig att bli människa igen som ett varmt bubblande bad. Att vatten kan vara så helande. Helt fantastiskt! Brukar ligga och fundera på saker och ting och verkligen rensa mina tankar. Tar allt jag inte vill ha i skallen och tömmer det tillsammans med badvattnet efteråt. Riktigt terapeutiskt, och inte i närheten så långa väntetider och, viktigast, plånbokssvältande som det skulle vara att gå till en riktigt terapeut/psykolog. Nej, jag diggar badet!

    Hemma hos Sara idag började vi dagen med att äta mannagrynsgröt. Jag hade iofs tryckt i mig två cheeseburgare från Burger King på vägen, men fick utan några större problem ner en tallrik gröt på det. Sedan beställde Sara tvättid så de tre nästa timmarna spenderade vi vartannat i tvättstugan, vartannat i hennes kök med kortleken framför oss. Framåt sextiden började vi bli hungriga igen, så när hennes tvätt var klar gick vi till pizzerian och åt igen. Sedan återvände vi hem och fortsatte med vårt spelande i 1,5 timmar till innan jag bestämde att det var dags att bege mig hemåt. Är ju en bit att åka, och jag ville gärna hem innan det blev för sent.

    Men på söndag åker jag dit igen och stannar över natten då Sara lovat att följa med mig på föräldragrupp på barnmorskemottagningen på måndagmorgon och vi ska vara där 08:30! Blir väldans tidigt om jag ska åka hela vägen från Åsa så jag fick slagga där. Undrar om vi kommer få stämpeln "Flator" i pannan?


So long...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0