10 oktober 2009 - Godmorgon världen - Här kommer jag!

    Japp, här kommer jag! Är verkligen på språng. Dagens ironi typ. har inte ens tagit det stora klivet ur sängen på riktigt än. Det räknas ju inte att jag varit uppe på toan ett par gånger. Har ju krypit tillbaka i sängen efteråt! Jag vaknade vi 07:23 och trodde inte jag skulle kunna somna om. Förstår inte varför jag trodde det, för efter att ha varit på toaletten och lagt mig tillrätta, tog det nog inte mer än 5 minuter innan jag sov som ett barn igen. 2,5 timmar senare vaknade jag - även denna gången av toanödighet - men kände mig faktiskt relativt utvilad. Det är sällan det sker, så jag var glad.
    Men det beror väl säkert på vad man jämför med. Klart jag inte har kunnat känna mig utvilad i veckan efter 7 timmars sömn när jag har haft som vana att sova 9-9,5 innan. Men nu har jag ju nästan vant mig vid att sova mindre, när jag då får sova lite mer känner jag mig väl lättare utvilad. Men om några timmar kommer jag vara skittrött igen i alla fall, så vad spelar det för roll?


    Hade tänkt att vara lika duktig som Tilda är idag och tvätta mina kläder. Hon fick ihop två maskiner idag men jag tror faktiskt att jag få allt mitt i bara 1. Jag körde ju en tvätt i veckan, och jag har inte framme så mycket kläder nu. Det mesta ligger kvar i resväskorna och väntar på att få flytta in till en egen garderob. 



Men vi hörs ju senare, vetni! =) 
Hejsvej!


    

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0