1 oktober 2009 - Ny månad!

    Nu är det höst på riktigt. I alla fall enligt den där årstidssången; "...men oktober och november och december är så grå..." Enligt vädret också, skulle jag vilja påstå. Blåser fortfarande så det visslar i väggarna här. Bara önskar att löven skulle gulna och ramla av, sen är det årstidSförändring på riktigt! Då kommer tiden man ska sitta inne iklädd en tjock stickad kofta (som inte sticks!), med antingen en varm kopp te eller varm choklad toppad med vispgrädde (Sara och jag varje höst/vinter). Så kan man läsa en bok, kolla på film eller bara sitta och umgås med någon man tycker om och veta att man inte behöver gå ut. Så mysigt!


    Däremot är jag rädd att jag faktiskt måste ta mig ut idag. TVÅ gånger! Ska ju träffa Jossan i kväll, och då är det ju värt att gå ut och åka på en blåsning. Men jag har inte så himla mycket mat hemma så jag kanske måste ner till affären innan. Nej, jag vill inte det! Jag får äta det som finns helt enkelt!


    Tänk att jag har en helplanerad helg framför mig. Helt otroligt, jag kommer inte ihåg sist det hände. I morgon ska jag träffa pappa antingen i Kungsbacka eller Göteborg. Behöver ju nya kläder, så det ska väl ordnas. Ett par byxor i alla fall. Senare ska jag och Sara på kulturnatta i Kungsbacka med hennes mamma+fru. Eventuellt Miamia också. På lördag ska Andreas och jag träffa tjejen med lägenheten och på söndag blir det troligen filmkväll med Mx2 (Mickan och Madde) i Frillesås.

I've got stuff to do..:)


Ses. Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0