21 november 2009 - Lördag.

Det första jag ser när jag sätter igång datorn är att Johnny varit inne på msn och skrivit något till mig. När datorn är färdigladdad och jag kan klicka upp rutan står det "I love you forever. Soon we'll be together again." En bra början på dagen.

Tilda har fått sin hemtenta. Hon skickade den till mig så jag fick läsa igenom den. Läste en del, men sluade då jag kände hur oron och ångesten formade en stor klump inom mig. Får typ för mig att det är jag som ska göra uppgifterna. Behöver jag säga hur lättad jag blir när jag kommer på att det inte är så?

Drömde en konstig dröm inatt. Jag hade åkt fast för rattfylla (!) och skulle till banken (:s) för att hämta upp mitt körkort. (Som jag inte ens har). Där fick jag reda på att jag dels skulle vara av med körkortet i 3 år och betala en böter på 30.000:- (!!!). Jag var helt knäckt! Jag satte mig (i drömmen, fortfarande) på en bänk utanför och rensade mina fickor. Kastade (gråtande) massa papper omkring mig när en städerska kom och blev skitarg. Jag kallade "dumkärring". Då trodde en rullstolsburen kvinna att det var henne jag menade, så hon förföljde mig och Kajsa från banken till Kungsmässan. Tyckte det här var ytterst märkligt...



- Varför gråter domarna på "So you think you can dance?" De dansar ju bara...


Nu känner jag att lite frukost behövs, men frågan är; Vad ska jag äta? Förslag?


XAU!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0