20 november 2009 - Lättalåten

Jag tycker om låten som är med i Lättareklamen. Vet inte vad den heter eller vem som gör den, så jag tänkte att det skulle bli min kvällsuppgift; Att ta reda på detta!

Vet inte om det bara är jag som tänkt på det här, kan mycket väl vara så eftersom jag spenderar mitt liv framför Tv:n just nu, men när de sjunger namnen på läkemedlen i reklamerna för Sinova och Bisolvon, låter det typ inte precis likadant? Det går ju upp och ner på olika ställen, men grunden känns rätt samma.

Mara började prata med mig på FB. Hon blev vän med mig för några veckor, så jag antog att hon känner Johnny och upptäckte mig genom honom. Idag satt vi och pratade om hur vi saknar Brasilien och när vi var där sist. Jag berättade att jag var där mellan februari-maj i år och hon svarade att hon var där då också. Tydligen hade vi träffats, men detta har jag inget minne av. Hon sa att det var på Punto Com, populäraste klubben på Salsa Street (när jag var där). Jag frågade om jag var full, och det var jag visst. Och grinig, och ville inte prata med någon! Låter precis som grumpy jag :p Men då har vi träffats i alla fall!



Later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0