17 november 2009 - Gör min syn sämre än den är..

Jaa, får väl snart gå till farbror optiker och få en ny undersökning. Känner att mina glasögon inte räcker till riktigt längre. Gör väl inte saken bättre att jag bara glor på TV:n och datorn hela dagarna typ, men har ju turen att min pojkvän tycker jag är snygg i glasögon!

Sara ska upp till El Stockholmo i morgon vid midnatt. Hon ska på intervju på skolan hon sökt in till och har inte pengar att betala övernattning, så hon tar nattbussen och ska försöka sova på den. Tyvärr vaknade hon inte som hon hade hoppats idag och har därför sovit alldeles för länge. Just nu är hon hos sin mormor som hjälper henne med datorn, och efter det ska vi eventuellt ses en sväng så jag kan trötta ut henne. Ingen garanti att hon somnar trots min duktiga uttröttningsteknik, och i så fall får hon väl dygna istället så får jag se till att hålla henne vaken hela dagen i morgon. Då lär det inte vara några problem med att somna på bussen i alla fall.

"Two and a half Men" är det som mina ögon vilar på nu. Har dock sett avsnittet åtminstone ett halvt dussin gånger innan. Började tycka om den showen när vi var i Brasilien första gången. Det fanns typ bara en kanal som visade program med engelskt tal - "WB" - och där visade de massa roliga serier. Halva gänget brukade samlas i Mickes och Alex rum och knö ihop oss när något bra gick. Det var också uppskattat när man var sjuk (vilket jag var ofta) och praktiskt taget låg i karantän inne på sitt rum.

Julen kommer inte bli som jag hade hoppats på. Alla kommer inte att vara med och vi vet inte riktigt var vi ska hålla hus heller. Känns tråkigt, men vi får väl göra det bästa av situationen antar jag.

Ate mais!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0