17 november 2009 - Dags att ta tag i dagen

Sådär, då var man uppe igen. Vaknade av att mobilen ringde utifrån vardagsrummet. Missade såklart samtalet och det var Dolt nummer så jag hade ingen aning om vem det kunde vara. Brukar ju stå å när pappa ringer från sin svenska mobil när han är i utlandet, så jag chansade på att det kunde vara han. Men när jag ringde upp och frågade var det inte fallet. Tänkte att det kunde vara från socialkontoret eftersom jag mejlade dem när jag var vaken tidigare, men snart fick jag ett sms. Det var Andreas kompis Patrik som ringde. Han behöver eventuellt hjälp med lite barnvakt åt sin dotter och Andreas guddotter Nova på torsdag och fredag och jag har lovat att hjälpa till. Så får jag öva mig lite mer också =)

Har pratat med pappa om bebissakerna som ska fixas då jag börjar bli lite stressad över det. Jag har kommit fram till att det kanske är bättre att köpa en begagnad barnvagn. Finns massa på blocket som är riktigt fina och prisvärda och när man inte har massa pengar så är väl det ett bra alternativ. När jag pratade med Johnny igår sa han att han gärna ville vara med när vi handlar hem sakerna. Tyckte det var fint, att han visar lite engagemang i det också. Ovanligt för att vara en pappa från Brasilien då det dem gör oftast är att inseminera och sen håller de sig undan tills mamman kommer hem från sjukhuset med barnet. Allt får hon göra själv, vilket gjorde mig lite orolig. Men Johnny tog för givet att han skulle med till barnmorskan när han var i sverige och även vara med undet förlossningen. Känns tryggt, för det finns ingen annan jag vill ha med!

På tal om förlossning, sitter nu och tittar på förlossningskliniken. Tro det eller ej, men att kolla på det får mig bara att längta ännu mer! Är så himla nyfiken, dels på förlossningen och dels på hur bebisen kommer se ut. Om det är en pojke eller flicka. Vem han/hon är mest lik osv. Johnny sa; Det är en pojke som ser ut som mig! Jag skrattade och svarade; Okej, då säger vi väl det.

Tror faktiskt inte jag ska göra nånting idag! Känner för att göra ingenting och jag har, faktiskt, gjort saker varje dag hela helgen + igår, så det känns okej att bara sega framför TV:n idag. Ska ta en dusch och sen plantera om mig just där jag ligger nu och inte flytta mig ur fläcken!

...om inte något roligare kommer på agendan då....=p




So long, suckers!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0