1 november 2009 - 30 dagar!

    Vaknade imorse och hade massa ångest. Låg och funderade på vad det kunde bero på så jag kunde göra något åt det. Ångest försvinner ju inte alltid av sig själv. Men efter att ha tänk så det knakat på allt som kan ha gett mig ångest under natten - dålig ekonimi, bebis på gång etc - utan att kunna sätta fingret på det gav jag mig själv diagnosen Obefogad Ångest. Det är ju jobbigt på det viset att det inte finns något att göra åt det. Men samtidigt är det rätt skönt att veta att man inte gjort något dumt som man behöver få ångest över. Så det var bara till att vänta ut den, och när jag vaknat till lite så kändes det redan bättre. Kanske jag drömde något otäckt? Jag vet att jag drömde att man kunde se bebisens huvud när han/hon försökte trycka ut det genom magen, men det tyckte jag mest var gulligt. Fast ont gjorde det...

    Sara kom faktiskt hit igår! Behövde inte ens försöka övertala henne. Jag bara gav henne förslaget i form av en önskan jag hade och hon nappade direkt. Hon kom vid 19:30 och vi köpte hem godis och coca cola men vi var riktigt dåliga på att äta och dricka. Vi brukar avklara en flaska coca cola på sisådär 30 min, men igår tog den inte ens slut och ligger nu i min kyl och läskar sig. Men jag försöker ändra på lite dåliga vanor; Inga sötsaker varje dag och INGEN läsk på morgonen! Bebisen lär ju få världens sockerchock om jag klunkar i mig massa supersockrad läskdryck på morgontvisten och det mår han/hon inte bra av. Sockerberoende lär ju redan finnas och det ska vi genast vänja oss av med! Men det går lättare än jag trodde. Det där sockersuget som alltid låg och gned sig under ytan har liksom försvunnit. 

    I vilket fall som helst, vi spelade spel och tittade på TV hela kvällen. Var väl inte min bästa spelkväll och jag är glad att vi inte satsade några pengar. Vann typ bara två ggr av typ 200. Ingen bra statistik direkt. Men så är det, ibland har man flyt och ibland har man...oflyt helt enkelt. Fast de roligaste gånger att spela är ju när det går lika bra för oss båda. Lite mer utmaning liksom! Jag fattar inte att jag sitter och bloggar om sällskapsspel...jag har verkligen inget liv! 
    Sara åkte hem strax efter 01:00 och jag kröp till sängs på en gång. Brukar ju inte vara vaken så länge nu för tiden. Jag orkar det verkligen inte. Trodde jag skulle sova bort hela söndagen, men vaknade faktiskt innan klockan var 11. Förhoppningsvis kommer jag vara lite trött ikväll så jag kan somna eftersom jag ska upp rätt tidigt och gå på den sista föräldrakursen. 

    Idag är det bara 30 dagar kvar tills Johnny kommer. Det innebär att det gått över 60 dagar sedan han åkte. Två tredjedelar har gått! Börjar nästan bli lite nervös! Har fjärilar i magen, men det är väl ett gott tecken kan jag tro. Att fortfarande få det efter över ett år tillsammans! Gud vad jag längtar tills jag får krama honom igen <3

    Söndagen lär bli rätt slapp kan jag tro. Har inga planer alls faktiskt och lägenheten är ju nystädad så inte ens det har jag att göra. Men kan behöva en dag utan aktivitet. Känner att jag har ont i ljumsken idag. Får ta en varm dusch och sen bara seega!






Don't get arrested, peeps! (¨,)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0