29 juni 2009 - Ingen latsöndag igår, inte!

    Vaknade på söndagsmorgon, 08.30 av att telefonen ringde. Hann inte svara men gick ändå upp för att kolla vem det var. Sara. Blev jätteorolig! Ringde upp, men kom inte fram. Tredje gången svarade hon och lätt hur pigg och glad som helst. Jag som trodde det hade hänt någonting. Med tanke på att Sara har samma dyngsrytm som en taxichaufför och brukar stiga upp runt 17.00 så var ju inte min oro så konstig. Men det visade sig att hon bara var påväg hem från en kompis som hon hade övernattat hos. Lättad blev jag att jag slapp dra mig upp sängen och åka nånstans för att rädda henne ur knipa :p
    Jag somnade om, men vaknade 11 igen, också för att telefonen ringde. Den här gången var det bror min som störde min sömn. Han ville inget viktigt, men jag kunde inte somna om så jag gick upp och diskade. Och tvättade bänken. Och damsög i köket. Och torkade av mikron. Och skåpsluckorna. Och skurade toan. Och damsög i vardagsrummet. Och torkade borden. Och moppade golven. Klockan 16.00 blev jag klar och gjorde fruktsallad med kiwi, jordgubbar och physalis. Mycket gott ! (Vi hade käkat lunch innan också)

    Sedan bjöd jag hem Sara på tacokväll, så hon kom hit runt halv 8 och vi satte direkt igång med matlagning. Varför lagar man alltid så mycket mat, och äter så lite? Hade mer än hälften kvar när vi var färdiga och då hade ändå jag, Sara och Johnny ätit oss mätta. Ingen av oss är särskilt små i maten och dessutom äter jag för två. Kan ju tänka er! Sen tittade vi på film, "True confessions of a Hollywood starlet", som gick på femman. Jätteförutsägbar film och jag hade nog föredragit att sett Lindsey Lohan i huvudrollen hellre än Jojo, men men, den gick att vila ögonen på och äta turkist peppar till!
    När Sara åkt hem vid halv tolv kröp jag ner i sängen med min dagliga (kvällsliga) kopp te, en kaka och ett korsord och låg och myste i sängen. Johnny satt och tittade på "I know what you did last summer" på Saras dator, iklädd blåa sidenkalsonger och mina turkosa solglasögon, han tyckte skärmen var för ljus. Det var en syn ska gudarna veta.  Men strax kröp även han ner i sängen och stönade av smärtande rygg. Blir ju så när man sitter framför datorn hela dagen när kroppen är van vid att röra sig. 


Hej!

Kommentarer
Postat av: Tilda datornörd

Låter jättemysigt det du beskrev, får en klump i magen för att jag saknar dig så. Ett tips till J, om skärmen upplevs vara för ljus så dra ut stömsladden då sparar den på all energi även skärmens. Jag antar att det är en laptop.

Kram kram

2009-06-29 @ 12:50:00
URL: http://tisslans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0