5 december 2009 - Another Saturday

Jag sköljde munnen med Listerin igårkväll och när jag spottade ut det tyckte jag att färgen var annorlunda än annars. Kollade på innehållet i flaskan och mycket riktigt, det var helt olikt. Men jag tänkte inte så mycket mer på det, förren jag spottade igen. Upptäckte då att jag blödde från någonstans i munnen. Trodde det kom från tandköttet, men när jag tittade lite mer noggrant såg jag att det var på undersidan av tungan som var trasig. Kunde inte förstå hur detta kunde ske. I fler minuter stod jag och spottade blod. Det ville verkligen inte sluta blöda, men tillslut avtog det en aning. Men bara för att sätta igång igen efter ett tag. Blödde till och från resten av kvällen. Insåg senare att jag troligen rivit mig på skenan jag har kvar från tiden med tandställning på underkäkens baksida och Listerinet fick igång blodflödet eftersom det är så starkt. Nu är det slut på blödandet, men är lite öm.

Igår berättade Johnny om Carnatal, en stor fest som nyss börjat i Natal. Den håller på i fem dagar och är tydligen riktigt rolig. Såklart började jag drömma om detta. Drömde att Johnny fortfarande var i Brasilien och var och festade där. Jag blev meddelad att folk blev skjutna och dödade mitt i festen och vart jätteorolig. Så när jag vaknade började jag treva efter mobilen för att ringa till Marco, men efter tag kom jag på att Johnny är här nu. Så jag vände mig om för att krama honom, och då var han borta! Började undra vad fan som försegick, vad hade jag drömt och vad var på riktigt. Jag gick upp i alla fall och hittade honom i soffan, framför datorn. Ovanligt att han vaknar innan mig, men jag hade varit riktigt trött igår.

Vi behövde köpa hem lite mat idag, så vi tog oss till Kortedala Torg. Jag hade sett en butik som säljer skor där "från 79:-" så jag tyckte att det kunde vara värt att ta en titt därinne. De hade faktiskt massa fina saker och priserna var inte alls farliga. Hittade ingenting över 499:-. Det fanns inte bara skor utan jackor, mössor, vantar, sockar och massa annat. Plockade fram ett par ordentliga vinterkängor som Johnny testade, och även en jacka. Tillsammans kostar det 648:- vilket jag inte tycker är särskilt mycket. Den snälle mannen som jobbade där la undan det för oss eftersom det var de sista av de varorna som fanns kvar. Får ta oss dit nästa vecka när vi fått lite pengar.

Tror dessutom att jag är påväg att bli lite dålig. Känns som om jag har slemm i halsen och får typ kräkkänslor hela tiden. Jag hoppas tt jag slipper vara sjuk! Skulle inte orka det..!! Men men, jag har haft tur förr!


Förresten, Sara kom in på utbildningen! Är jättestolt och så glad för hennes skull!! :D


Tchau, I have to go now..


Kommentarer
Postat av: Hanna

Ingen uppdatering, hmm, bebis på g? :)

2009-12-08 @ 11:23:38
URL: http://haneys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0