4 december 2009 - Kär i en datanörd

Har knappt haft tillgång till datorn sen Johnnys återkomst. Han tycker det är helt fantastiskt att ha dator hemma och slippa gå till internetcafe varje gång han vill kolla sin mejl eller prata med någon på msn. Rätt lugnt för mig, jag får ju min tid att kolla bloggarna, min facebook och själv skriva ett litet inlägg då och då.

Igårkväll låg vi och tittade på Harry Potter och Fenixorden. Johnny verkar älska den filmen och vill alltid titta på den. Jag är ju inte så kräsen när det kommer till film, och kan titta på det mesta. Finns en film som han älskar som jag aldrig kommer kunna förstå mig på - Dragon Ball! Jag är ju inte särskilt förtjust i animerat över huvudtaget.
Johnnys hår har växt en bra bit sedan han åkte, men han har varit dålig på att kamma det så jag tog på mig det under gårkvällen. Han lade sitt huvud i mitt knä och jag fick kamma ut alla ihopkorvade lockar. En riktigt avslappnande aktivitet för oss båda. Sedan bad han mig göra flätor. Det var lättare sagt än gjort då det inte var långt, men jag gjorde mitt bästa. Tog inte jättelång tid innan han somnat. Jag frågade om han ville gå och lägga sig, men han skakade huvudet och pekade på sitt öra. Så jag flätade hela hans hår och åt nattmat medan han låg och "lyssnade" färdigt på filmen. Sedan var det sängen som stod högst på listan!

Vaknade 05:30 imorse och fick ta mig upp och äta, som vanligt. Kröp sedan ner i sängen igen och somnade ganska snart om. Jag drömde att vi var i Brasilien. Drömmer det rätt ofta nu för tiden. Vet dock inte varför. Visst saknar jag det, men inte lika mycket nu när Johnny är här. Fast ofta har ju inte drömmarna någonting att göra med det man drömmer. Orka spekulera...!
Vaknade till efter några timmar av att Johnny la armarna omkring mig. Han pussade mig och sa Godmorgon, sedan somnade vi om igen. Ett antal timmar senare vaknade jag igen, och var tvungen att springa upp på toaletten. När jag kom tillbaka hade han tagit min sida så jag lade mig på hans - och vi somnade om igen. Till slut förflyttade vi oss till soffan och har typ legat där hela dagen.


Vet inte hur intressant det här var, men det vad som har hänt sen sist. Ganska detaljrikt dessutom :p


                                         Första kvällen!                      
          



Hejje!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0