30 december 2009 - Tuffare natt får man leta efter

Fy i helsike vad jag inte har sovit gott inatt. Vaknat av hemska värkar och sammandragningar ca 1gång/timmen. Eftersom jag blir väkt av det hinner jag ju inte förbereda mig heller. Vaknar ju när det är som värst och då klarar jag inte av att försöka få kontroll över det med att andas ut smärtan. Skriker mest bara. Johnny har vaknat de värsta gångerna och försökt sitt bästa för att få mig att slappna av, men det är rätt meningslöst. Just under värkarna önskar jag nästan att någon to livet av mig, men mellan dem är jag rätt lycklig eftersom jag vet att det är på väg att ske saker.

Nu har det dock varit rätt lugnt, vilket jag både gillar och inte gillar. Väldigt skönt att slippa det onda i några timmar men samtiigt vill jag få det överstökat med. Kanske bebisen siktar in sig på att bli ett 2010 barn i alla fall. Är ju bara två dagar kvar, så det är ju inte helt hopplöst.
Skulle till barnmorskan i förmiddags, men försov oss. Ringde och berättade allt som hade skett sedan sista mötet och hon trodde verkligen att det var på gång nu. Efter helgslutet trodde hon att det skulle vara avklarat, och om inte fick jag tid på måndag klockan 12:00. Hoppas att det ska vara klart tills dess dock!


Nu ska vi titta på film. Inte så ovanligt kanske, men finns inte så mycket annat nöje jag orkar med just nu.

Tjo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0