26 december 2009 - Funderar på att...

...måla mina naglar. Kanske är sista gången på ett bra tag jag kommer ha tid att göra det. Sen kommer ju "måla-naglarna-tid" antagligen bytas ut mot "SOVA-tid".

Gick och la mig igen i förmiddags. Kröp ner i värmen bredvid Johnny och somnade på hans arm. Det är verkligen urskönt att sova mitt på dagen sådär. Tror jag ska försöka göra det till en vana så länge det bara går!
Ingen bebis idag heller, som ni säkert förstår eftersom jag sitter vid datorn. Jag blir mer och mer hoppfull att han/hon inte tänker komma innan nyår. Har ju haft en del förvärkar men inte mycket sedan 22 dec. Kännt av det lite svagt, men inte alls som jag kännt innan. Vi får hoppas på det bästa!

Har bara legat hemma idag. Var en sväng vid pizzerian och käkade kebabrulle vilket vi egentligen skulle gjort igår. Men då var det ju stängt :(
Min kropp är underlig just nu. Samtidigt som jag är hur trött som helst har jag en energi jag inte kan beskriva. När jag börjar röra på mig på något sätt som helst; promenera, städa etc, så känns det som om jag skulle orka hur mycket som helst. Sen när jag sätter mig ner orkar jag knappt sträcka mig efter TVkontrollen. Jag sover rätt bra också. Har kommit på ett bra sätt att ligga på; på sidan med en stor kudde mellan benen. Underlättar andningen på något sätt att ligga så. Får också använda Johnnys täcke, som inte är lika varmt som mitt. Brukar alltid vakna till när Johnny kommer och lägger sig någon timme eller två efter mig, och då är jag helt nersvettad. Vi ligger och pratar litegrann och han springer ärenden för mig, så som att hämta vatten om jag är törstig, något att äta om jag är hungrig. Han skulle hämtat toaletten för mig om han kunnat. Ibland, när jag har riktigt ont i kroppen, vill han försöka ge sig på att bära in mig till toaletten, men det går inte så bra. Jag är både större och tyngre än honom så det blir lite otympligt. Får nöja mig med en hjälpsam han upp ur sängen. Mycket mer kan han inte göra.

På måndag måste jag kontakta Stena Fastigheter då typ alla lampor i lägenheten har slocknat på löpande band. Vet inte vad som är fel, för det är inte glödlamporna tydligen. Först var det den i köket som la av. På julafton bytte Andreas lampan i köket mot den i sovrummet för att Tessie skulle ha bättre ljus när hon lagade mat, men det funkade inte heller. Sedan när de bytte tillbaka så fungerade inte den i sovrummet heller. Sedan slocknade den inne på toaletten också, så nu är det mörkt överallt, vilket gör mig väldigt irriterad. Kan ju inte duscha efter klockan 16:00 på eftermiddagen eftersom det blir så mörkt inne i badrummet. De får se till att skicka hit någon!

Välja nagellack nu då :D

Vi ses !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0