19 december 2009 - Fullt med julgodigheter i kylen och frysen!

Igår dök Kajsa upp mitt i städningen. Johnny höll på för fulla muggar att dammsuga golv och soffa, torka bord och TV och skaka sängkläderna. Jag diskade. Kändes bra att se honom så produktiv när jag själv gjorde så lite! Sedan började Kajsa och jag och rulla köttbullar, så nu vill Johnny inte ha Mamma Scans nånsin längre. Det är ju så mycket godare med hemmagjorda, men är man lat så är man!
Efter lunchen åkte vi och handlade det Kajsa glömt hemma - bakingredienser - och sedan var vi i full gång att baka lussebullar, ischoklad och två sortes knäck, en klassisk med mandel och en med turkisk peppar. Vi lyckades totalt och det smakade himelskt!
Framåt kvällen griljerade vi skinka och åt den, risgrynsgröt och drack glögg (-alkoholfri, såklart!) till nattmat. Jag åt som jag sldrig sett mat förr typ. Sedan låg vi trötta, mätta och riktigt nöjda i soffan och tittade på film tills klockan var runt 01. Då tyckte vi det var dags att sova!

Idag har vi planerat att gå på Liseberg, så Johnny får åka skridskor där. Efter det blir det antagligen bio. Vi ska se om Avatar är lika sevärd som den trailern verkar. Ibland blir man ju besviken då man upptäcker att det ända som var bra med filmen var det som var med i trailern. Men vi får se! Dagen är fullspäckad i alla fall, och det tycker vi om, både Johnny och jag. Bra att Kajsa kommer hit och sysselsätter oss lite. :D

5 dagar kvar till julafton och BF nu. Jag är fasen i vecka 40! Trodde aldrig att det skulle gå så fort, men det har det verkligen gjort. Nu närmar sig ankomsten med stora, lite läskiga steg. Jag är fortfarande inte rädd, men börjar bli lite spänd. Lite nervös att jag inte ska veta när jag det är dags. Känner mig lite osäker på vad jag ska göra när det är dags också. Fast jag vet ju att jag ska ringa in och berätta hur jag kännner, ta tid på värkarna och hålla koll på vattnet ifall det skulle gå. Åka in ska jag göra när jag har 3 värkar på 10 minuter. Förhoppningsvis hinner jag till barnmorskan en gång till innan det är dags. Bara så vi kan gå igenom allt en sista gång. Men mest av allt längtar jag tills att jag får höra min bebis skrika. Att få se om det är en pojke eller en flicka. Se vems näsa den har, hur stor den är och vem den är mest lik! Vad vi tror är det en pojke (jag är lite osäker nu iofs), som kommer vara mest lik Johnny och vara ganska stor när han föds. Blir spännande att se om något av det stämmer!

Nu är det renhetstid! Ska duscha så jag hinner torka innan det är dags att åka iväg. Och få liv i Mr. J kanske är en ide också..!

XAU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0