12 december 2009 - Dags att spränga plånboken...

Till Ullared och gräva hål i fickorna idag då. Ska bli skitkul, men det är ju inte helt utan att det tar emot. Har ju fått pangar från våra kära vänner på Socialtjänsten och är livrädd, rent ut sagt. Lättare när man inte har pengar att göra slut på. Dessa ska ju räcka till slutet av Januari och är asskraj att jag inte ska lyckas med detta. Blev inte alls glad när jag såg att jag hade massa pengar på kontot. Fick mest panik. Det var ju så längesen jag hade en ekonomi och nu helt plötsligt ska jag lägga upp en budget för mig och två till. Asläskigt! Men jag har ju pappa till hjälp, vilket jag tackar gudarna för. Vad hade lilla jag gjort utan honom? Gått under troligen...

På tal om pappa bjöd han mig och Johnny på bio igårkväll. Vi ville göra något roligt ihop bara han och jag. Var ju ett tag sen. Så vi åkte till Bergakungen och köpte biljetter till New Moon. Bara det att vi var där typ 3 timmar innan filmen skulle börja, så vi tog en liten promenad. Gick bort till Liseberg och satt utanför och tittade på alla lustiga människor som gick förbi. Jag tror en kvinna hade fått ett järnspett genom kroppen; Hon stod i precis samma position (stirrandes upp mot Gothia Towers) i flera minuter.
Jag tyckte det började bli kallt och som tur var blev jag även hungrig, så Johnny drog med mig till McDonalds så jag fick något i mig. Sedan gick vi tillbaka till bion, men det var fortfarande över en timme kvar tills de började släppa in och efter bara 15 minuter inne i värmen började jag slumra sittande på en bänk. Så han slet med mig ut på promenad, igen!
Den här gången gick vi och satte oss på en annan bänk och tittade ut över korsvägen och Universeum. Var mysigt att sitta ihopkrupen tätt, tätt intill honom. Men efter ett tag frös mina skinkor till is så jag ställde mig på vägen och dansade Creu för honom istället, vilket han uppskattade.

Vi satt längst fram i salongen, och efter att jag sagt till Johnny att jag hoppas ingen annan sitter där kommer ett gäng på typ 7 tonårstjejer in och ska sitta i stolarna bredvid oss. Jag trodde jag skulle smälla av. Avskyr att sitta bredvid människor med mundiarre när jag är på bio. De skulle klaga på hur dåligt man såg längst fram, fajtas om vem som fick sitta bredvid vem och så skulle de massera varandra(?) Till slut blev Johnny trött på tjötet och sa åt dem (på Portugisiska såklart, vilket gjorde saken så mycket roligare) att vara tysta. (Fast han sa fulare ord än så) Trots att de inte förstod vad han sa tror jag de fattade var han menade, för visst tystnade de.
Filmen var bra! Vet dock inte vad jag tycker om Bella. Hon ska ha allt!

Det var i alla fall en mysig kväll som avslutades med Aracnophobia, som inte är lika mysig. Låg typ och slog på Johnny av avsky när alla spindlar kröp runt innanför TV:skärmen.

Om en kvart ska jag gå upp :p


Xau!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0