30 aug 2009 - Tomt

    Igår åkte han hem. Nu är det bara jag kvar här. Eller ja, riktigt så är det ju inte men jag tror aldrig jag har känt mig så ensam i hela mitt liv. Det är så himla tomt. Inte bara i lägenheten där vi bodde, även om det är värst där, men var jag än går känns det tomt. Det är som han tog med sig en bit av mig. Låter jättelarvigt, jag vet...
    Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, vill typ bara krypa ut ur mitt skinn eftersom det kryper av saknad i det. Klarar inte av att vara i lägenheten en längre tid, eftersom tårarna bara rinner där. Har idag packat mitt och rensat ur kylskåpet, och jag grät under hela tiden typ. Vill inte vara ensam, vill alltid ha någon/något som kan distrahera mig. Önskar att den här jobbiga perioden kunde vara förbi snart, så jag kan börja se framåt.

    Ikväll ska jag flytta ut ur lägenheten. Vart jag ska sova inatt är jag inte helt säker på. Ska vara i Åsa ett tag i alla fall, kanske jag sover där redan inatt. Bara det att jag inte kan fixa någon direkt mat där. Inte för att jag är särskilt hungrig, men jag måste ju äta ändå. 

    Det här är sjukt...
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0